Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tomcat: Ügynököt kiáltok
  2008-12-26 23:09:27, péntek
 
  Tomcat: Ügynököt kiáltok

2008. december 26. 19:52
HunHír.Hu
"Igen szokatlan, hogy ezen a szent napon - bár már a vége felé jár - írjak ilyesmit, de fontos, hogy nagyközönség elé tárjam, ami ma összeállt előttem. Nagyon különös dolgok történnek még mindig a IX. kerületben, s messzebbre mutat, mint a szokásos választási hepaj. Soha nem ügynököztem, mindig fenntartásokkal fogadtam az összeesküvés-elméleteket, amelyek oly bőven teremnek megzavart, érthetetlen világunkban, főleg a nemzeti radikálisok köreiben. Most mégis ügynököt fogok kiáltani, mert nem tehetek mást. Ezúttal ugyanis kilóg a lóláb - nem kicsit, nagyon." Az alábbi írást Tomcat juttatta el szerkesztőségünkhöz.

Áldott Karácsonyt!

Igen szokatlan, hogy ezen a szent napon - bár már a vége felé jár - írjak ilyesmit, de fontos, hogy nagyközönség elé tárjam, ami ma összeállt előttem. Nagyon különös dolgok történnek még mindig a IX. kerületben, s messzebbre mutat, mint a szokásos választási hepaj. Soha nem ügynököztem, mindig fenntartásokkal fogadtam az összeesküvés-elméleteket, amelyek oly bőven teremnek megzavart, érthetetlen világunkban, főleg a nemzeti radikálisok köreiben. Most mégis ügynököt fogok kiáltani, mert nem tehetek mást. Ezúttal ugyanis kilóg a lóláb - nem kicsit, nagyon.

Mindannyian ismeritek a ferencvárosi helyi választások körül kitört perpatvart, amelynek során Novák Előd, a Jobbik választóbizottsági tagja különös ötlettel állt elő: vizsgálják meg elektronmikroszkóp alatt három párt leadott ajánlószelvényeit. Természetesen csakis a Jobbiknak konkurenciát jelentő pártokét: a MIÉP-ét, a Zöld Pártét, amelynek én voltam képviselőjejelöltje, és "vörösfarok" gyanánt az MDF-ét, akikről egyébként tényleg kiderült, hogy csaltak. Miért, miért nem kezdeményezte Novák Előd a magyarellenes SZDSZ, a Mazsihisz-kötődésű Humanista Párt vagy a kommunista Munkáspárt céduláinak hasonló vizsgálatát, noha volt köztük olyan, aki 24 óra alatt (!) gyűjtötte össze a 750 ajánlását, nem tudjuk, és ha rajta múlik, soha nem is tudjuk meg. Miután kiderült, hogy a mi szelvényeink nem az Állami Nyomda által gyártott eredetiek, Novák "csalásrekordot" kiáltott, és
a balliberális sajtó készségesen sietett is segítségére e hazugság terjesztésében. (Nocsak: zsák a foltját?) Nem kell tudnia a parasztnak, hogy a Novák által vélelmezett csalás jogilag nem létezik, csak a médiának szólt, hogy a riválisnak tekintett zöldeket lejárassa, s az én becsületemet megkérdőjelezze. Nem emlegette fel Novák azt a tényt sem, hogy 2006-ban a MIÉP-Jobbik szombathelyi jelöltje szintén másolt cédulákra gyűjtött ajánlásokat. Az nem volt csalás, mert azt ők csinálták...

Mindezt csak összefoglalásként, ha valaki mégis inkább a karácsonnyal és a családjával lett volna elfoglalva az elmúlt napokban, és nem holmi politikai intrikákkal. Mindhárom megtámadott szervezet fellebbezést nyújtott be az OVB-hez, így a Zöld Párt is.

Ma, azaz december 26-án, Karácsony napján, tíz perccel négy óra előtt a HírTV riporterétől, Rákóczi Pétertől kellett megtudnom, hogy az OVB aznap határozatot hozott, fellebbezésünket elutasította, és aznap négy óráig (!) tehetek további fellebbezést a Fővárosi Bíróságon. Karácsony napján! Az ok: a fellebbezésben nem adtuk meg a párt székhelyét, csak postafiókját. Nevetséges, hiszen a Zöld Párt nyilvántartásba vett, hivatalos jelölőszervezet, minden adatával rendelkezik az OVB, és sosincs szükség ilyen adatok külön megadására. Pártunk elnöke fél négykor kapta meg faxon a határozatot, a pártiroda készülékére.

Igen, jól értitek: az OVB Karácsony napján hozott határozatot, és úgy kézbesítette ki azt, hogy esély se legyen tovább fellebbezni. Azt remélték, hogy majd a két ünnep között megtaláljuk a faxukat az irodában, amikor már késő. Pechjükre az elnökünk átirányította azt otthoni fax-számára, és még időben fel tudta adni a fellebbezést.

Eközben a Bombagyár közösségi blogot példátlan hackertámadás érte. Feltörték az adatbázisunkat, és napokra lehetetlenné tették a publikálást. Nyilvánvalóan azért, hogy elhallgattassanak bennünket, és ne tudjunk válaszolni az egyébként szintén Novák Előd által szerkesztett Kuruc.infó immár hetek óta állandósult mocskolódására, rágalmaira, és ezt a cikket se tudjuk közzétenni.

Cui prodest? Kinek az érdeke?

Mi az oka annak, hogy a Kuruc.infó rejtélyes nyári leállása óta olyannyira megváltozott, és bár még mindig beszólogat ellenségeinknek, elsődleges célja már régen csak az, hogy a nemzeti oldalon a Jobbiknak nem engedelmeskedő "renitenseket" porig alázza, megrágalmazza, ügynöknek, spiclinek mesélje, Kovács Gézától Dósa Istvánon és GKI-n át a Bombagyár szerkesztőiig és a Gárda budapesti kapitányáig?

Miért tagadja a Jobbik, hogy ők állnak a Kuruc mögött, noha sajtófőnökük személyesen szerkeszti ezeket a lejárató cikkeket, és más tisztségviselőik is írnak rá, egyesek nem is titkolva nevüket?

Sokan suttognak egy Fidesz-Jobbik paktumról, amelynek lényege, hogy a Fidesz besegíti a Jobbikot a Parlamentbe 2010-ben, amennyiben szétveri a nemzeti jobboldalt. Mindez idáig nem adtam hitelt ezeknek a pletykáknak. De amikor a saját szememmel látom, hogyan szegi meg nekem adott szavát a Jobbik képviselőjelöltje, Szegedi Csanád, hogyan esik neki veszett kutyaként a Kuruc.infó a Magyar Gárda köztiszteletben álló tagjainak, amire a Vona Gábor egy árva szót sem szól, hogyan lesz hirtelen ügynök, spicli és választási csaló belőlem, aki még börtönt, meghurcoltatást is vállaltam az ügyünkért, ellentétben Előkével, aki ki se mozdult soha budai milliomos papája palotájából, leszámítva némi dobolgatást itt-ott, fel kell tennem a kérdést: Ki áll a Jobbik mögött, és mi Novák Előd fizetsége? Mert nem hiszem, hogy tizedszázalékos helyi eredmények kedvéért megy neki mindenkinek, saját szakállára, saját elhatározására.

Tény: a IX. kerületi választásból azt zárnak ki, akire Elődke rámutat, másokra viszont a gyanú árnyéka sem vetülhet. Legkevésbé a Jobbikra. Mocskos paktumot sejtek a háttérben, és ezen én vagyok a legjobban megdöbbenve, mert én sohasem hittem az ilyesmiben. Novák Elődtől soha nem állt távol a sz@rkavarás, lopott ő már adatbázist, hetilapot, nyilván ő a megfelelő személy arra is, hogy a piszkos munkát elvégezze. Hagyjuk-e? Ez a kérdés, amit minden nemzeti érzelmű csoportnak fel kell tennie, mielőtt rákerül a sor.


Kapcsolódó hírek:
Ferencvárosban indulni akarnak a kizártak
Tomcat a HunHírre hivatkozott sajtótájékoztatóján (frissítve)
A ferencvárosi választási bizottság megtette feljelentését az ügyészségen
Tomcat: Mindenki zöld akar lenni

Hozzászólás

Zerind - 2008.12.26. 22:50
Már rég el lett magyarázva, miért ezzel a 3 párttal foglalkozott Novák Előd. Nincs itt semmi összeesküvés.

Novák Előd akkor került be a bizottságba, amikor a Jobbik jelöltjét elfogadták. Ekkorra már a többi párt cédulái miatt nem lehetett fellebbezni, mert csak 3 napig lehet azután, hogy azokat elfogadják. Az MDF, MIÉP és Zöld Párt csak ez után adta le, így ezek ügyében még lehetett vizsgálódni.
Ennyi.


saman - 2008.12.26. 22:03
"Azt hittem, hogy több ez az oldal annál, hogy egy ilyen szánalmas hazudozó cikkeit leközölje!"

Én a kuruccal kapcsolatban gondoltam ezt, régebben.....Amely egyébként, azért eléggé furcsa módon a Bombagyár oldalakat látogatva, onnan idézve teszi a "dolgát". Az pedig, hogy sosem ad lehetőséget egy válaszcikkhez.....Sőt "büntibe" helyez olyanokat, akik az általa elvárt módon nem foglalnak "megfelelően" állást azt éppen lejáratandó, tökminegy már, hogy ki ellen....eredményezi azt, hogy más oldalak lehetőséget adnak. Pláne azon oldalak, akiket a kuruc korábban ugyanolyan szemét disznó módon rágalmazott és vádolt, mint amit most nehezményezel, tisztelt Bismarck33...
zöldfehér - 2008.12.26. 21:58
Csabex pihenj! Éjt nappallá téve fikázod a Kurucot és a Jobbikot a Hunhíren meg a spicligyáron, nincs jobb dolgod, öreg? Minden hozzászólásod erről szól. Kezeltesd magad, vagy kezeld a komplexusaidat!


2T - 2008.12.26. 21:29
Mondjuk engem ez a 13 államilag nyomott cetli nem hagy nyugodni.
Mondja meg bárki, de őszintén! Mennyi ennek az esélye? Mert ha statisztikát hivjuk alapul, akkor sem 13, szerintem!
Igaz az más kérdés, ha célja volt ezzel! Mondjuk, ha pont ilyen viharra számitott!
Mondjuk azért, hogy legyen mire hivatkozni, amikor a kopogtatós rendszer felszámolását kezdeményezik, például.
Persze, lehet élénk a fantáziám, de nem hinném.

Más:
"szocionisták legalább magyarázkodni szoktak"
Hát a tököm tele a szocik magyarázkodásával! Mást mondjuk nem is tudnak. Ja de. Lopni! Igaz nem mind, de nagyrészük!



Lev - 2008.12.26. 21:25
"Az elnyomót csak fegyverrel lehet kisöpörni, ahogy rendszerváltás sem lehet vér nélkül."
Ezt kell megértenie rengeteg alapvetően jó értékrendű embernek akik ma még abban hisznek, hogy gyertyát cipelve felvonulva meg tudják fordítani a dolgok folyását a mai Magyarországon.


saman - 2008.12.26. 21:17
Egy szóval sem mondtam, hogy tomcat különb. Arra céloztam, hogy nem rosszabb. Egyébként egyetértünk, most is.


Lidércfény - 2008.12.26. 21:17
A jobbikban szinte már a kezdetek óta nem bízom! Ne is reménykedjetek ti sem! Már most tele van zsittyekkel, beférkőznek mindenhová, hogyha ez az ára ha a hatalom közelében lehetnek! Novák Előd a kurucos-jobbikos is az... Erdő Péter bíboros is zsidó, lesznek ezek keresztények is, ha az kell! Na meg a leállás! Sokan mondtuk Kucu bemocskolása után, hogy többé a kurucot nem fogják lekapcsolni az tuti!
Az elnyomót csak fegyverrel lehet kisöpörni, ahogy rendszerváltás sem lehet vér nélkül.


saman - 2008.12.26. 21:15
Én egy adalékot emeltem ki tomcat cikkéből. Emellett az sem érdekel, hogy pl Kudlik Júlia írta e. A tényállítása igaz, ezt személyes "gyűjtésem" okán mondom. Nem az írója hanem a valóságtartalma a lényeg.


Lev - 2008.12.26. 21:15
Saman és a többi Magyar Testvérem! Nem tudom, hogy mi igaz ebből az írásból, akár igaz is lehet, de egyet ne feledjetek : ez a tamásmacska sem különb egyiknél sem, ugyanis vagy ő is egyike a romboló ügynökönek akik több kevesebb sikerrel próbálják szétdarabolni a nemzeti oldalt, vagy csak szimplán egy karrierista bohóc, aminek egyébként stilszerűen egyszer korábban öltözött is. Novák Előd szintén e két kategória egyikébe tartozik, Morvai Krisztina története pedig szintén elgondolkoztató. A vég a zsidó oligarhia számára az lesz, ha a mi kezeink egyszer komolyan összeérnek. Én így gondolom.


saman - 2008.12.26. 21:13
Én viszont erősen szerettem volna az összes párt cetlijét megvizsgáltatni, és utána "ítéletet" hozni. Novák egy dekával sem különb, tomcat-nél, és ha az én választott pártomban, egy novák féle szarkavaró álnéven mocskolódó rágalmazó ilyen pozíciót tölthetne be, akkor nem nagyon beszélnék rágalmazásról, magyarázkodásról, meg talán nemzeti erőről...


Bismarck33 - 2008.12.26. 21:09
Hát ha valaki elhiszi a Tomcat Jobbik-lufi nevű írását, az azt hiszem magát minősíti! Szerintem ennek a cikknek az abszurditását nem kell magyarázni!


Bismarck33 - 2008.12.26. 21:03
Még annyit, hogy aki 13!!! valódi ajánló szelvényt adott le a több mint 1000-ból szerintem minimális jogalapja sincs, hogy akárki mást is megszóljon! Először a kötelességet kellene teljesíteni, aztán talán lenne joga másokat megrágalmazni! Ezek után nem tudom ki az, aki egy szavát is elhiszi még! Én Jobbikos létemre inkább szavaznék az MSZP-re, mint a Tomcat féle zöld pártra, mert a szocionisták legalább magyarázkodni szoktak, nem másokat szidni a saját züllöttségükért és hazugságaikért!


saman - 2008.12.26. 20:59
"Jobbikot is kritizálja, de nem légből kapott, minden realitást mellőző pletykákból, mint az Tomcat cimboránk teszi! "

Bismarck33!

Csak azt áruld el nekem, honnan tudod, hogy tomcat légből kapott pletykákat mond...Ismétlem, a mórakertes "érdekességet"...mert ez azért eléggé alátámasztja tomcat zsidesz-jobbik állítását....


saman - 2008.12.26. 20:55
Én a magam részéről csak és kizárólag a nemzet erejével. Nem tomcat a lényeg, és pont ez a "vicces" ebben.
De se a zsidesz, se a Jobbik sem képviseli a nemzetet, illetve az egyik már nem vagy sosem, a másik pedig még nem . Számomra ez tény.
Csak tudod, miután mórakert tag, megerősítette a támogatás tényét a jobbik felé, amely cég köthető a zsideszhez, na meg ezt a morvai kupeckedése ihlette cikk is igazol, hát.. Miután tomcat is említette illetve célzott rá, hogy a zsidesz támogatja a jobbikot, novák pedig garantáltan nem tartozik ahhoz az erőhöz, illetve nem ahhoz amelyik kisöpör innen bárki is, szóval én kihagynám a zöld motívumot.
De hogy a fenébe nem volt eddig ilyen fontos senkinek sem a zöld pártok harca, mármint a radikális oldalon.....


Bismarck33 - 2008.12.26. 20:50
Azt hittem, hogy több ez az oldal annál, hogy egy ilyen szánalmas hazudozó cikkeit leközölje! A kuruc.info nagyon is jól csinálja a dolgát, és ha szükség van rá a Jobbikot is kritizálja, de nem légből kapott, minden realitást mellőző pletykákból, mint az Tomcat cimboránk teszi! Aki meg a Jobbikot kritizálja, az kérdezze már meg magától, hogy még mire vár? Hogy a Szentlélek szálljon le az égből, aztán megoldja minden gondunkat!? Inkább az a gond, hogy sok olyan ember van ebben az országban, aki fehéret akar, de ha fehér lesz, akkor már fekete kell neki! Vegyék már észre, hogy nincs már időnk ilyen szerencsétlen idiótákkal foglalkozni, mint a Polgár Úr! Én valahogy több érdemet és kevesebb negatívumot tudok felsorolni a Jobbikkal kapcsolatban, mint Tomcatnél, akinél igen csak fordítva áll a dolog!


2T - 2008.12.26. 20:49
Hát ez igy nem jó!
Nagyon nem!
Ameddig egyes emberek szemében a hatalom, a rivalizálás lebeg célként, és a feladat, a közös feladatunk a homályba vész, addig a szocionlibsik állnak nyerésre.....

Szerintem Tomcat már bizonyitott, viszont a többi "urakról" szinte semmit sem tudni.



antares - 2008.12.26. 20:40
Saman és csabex! Ti milyen nemzeti erővel kívánjátok kisöpörni áldott hazánkból egyszer s mindenkorra a cionbolsikat. A megzöldültTomkettel? Egyébként ti tudjátok, hogy hány zöld párt van? Ismeritek a Medveczky féle zöld pártot? Ismeritek a Droppa féle cionlibsi zöld pártot, Tudjátok, hogy a Tomket féle zöldpárt feloszlatását már Medveczky - szerintem jogosan - kezdeményezte?


saman - 2008.12.26. 20:18
Ezzel eléggé egybecseng a mórakertes-zsidesznyikes-homokon is milliomos-támogatós támogatósdi a Jobbik felé.....
Istenem , micsoda polgármestert és országgyűlési képviselőt tud választani, az ember, ha meleg alatta a homok.....


csabex - 2008.12.26. 20:16
Ez a Jobbik igazi arca, a novák-féle patkányság. Kár azokért, akik hisznek nekik...

Olvasó: Egy ügynök halála
2008. december 26. 22:02
HunHír.Hu
Olvasónk Tomcat írására reagálva reményét fejezte ki, hogy sikerül néhány sorral "összeesküvés-elméletét" alapvetően megkérdőjelezni.

Tisztelt Szerkesztőség!

Egy magyar hazafi fájó szívvel olvassa, ha magukat nemzeti elkötelezettségűnek valló erők egymásnak feszülnek közös ellenségeinkkel való együttes szembefordulás helyett. Remélem az összefogást erősíti, ha Tomcat "összeesküvés elméletével" kapcsolatban a hozzászólásomat olvasói levél formájában közzéteszik. Először is álljanak itt a hatályos jogszabályi helyek kivonatosan:

"1997. évi C. törvény
a választási eljárásról

77. §
(2) A kifogásnak tartalmaznia kell
a) a jogszabálysértés megjelölését,
b) a jogszabálysértés bizonyítékait,
c) a kifogás benyújtójának nevét, lakcímét (székhelyét) és - ha a lakcímétől (székhelyétől) eltér - postai értesítési címét,
d) a kifogás benyújtójának választása szerint telefaxszámát vagy elektronikus levélcímét, illetőleg kézbesítési megbízottjának nevét és telefaxszámát vagy elektronikus levélcímét.

80. §
(4) A fellebbezésnek tartalmaznia kell
a) a fellebbezés 79. § (2) bekezdés szerinti alapját,
b) a fellebbezés benyújtójának nevét, lakcímét (székhelyét) és - ha a lakcímétől (székhelyétől) eltér - postai értesítési címét,
c) a fellebbezés benyújtójának választása szerint telefaxszámát vagy elektronikus levélcímét, illetőleg kézbesítési megbízottjának nevét és telefaxszámát vagy elektronikus levélcímét."

Eddig az idézet. Tehát a választási bizottság bármely döntése elleni jogorvoslatnak (legyen az kifogás, vagy fellebbezés) tartalmaznia kell a fellebbező, kifogást benyújtó címét. Akkor is, ha az a kormányzó párt és mindenki ismeri, a választási bizottságnál pedig húsz éve azonos címen van nyilvántartva. Ennek hiánya olyan alaki hiba, amely következtében a jogorvoslatot érdemi vizsgálat nélkül el kell utasítani. Még csak azt sem lehet mondani, hogy magas labda, ugyanis nem lehet nem lecsapni. Szarvashiba. Ha a választási bizottság akár odáig eljutott volna, hogy érdemben vizsgálja a fellebbezést, már törvényt sért és támadási felületet ad az összes többi ellenérdekelt pártnak.

Másrészt szigorú határidők kötik a bizottságot. Ennek teljesítése során nem lehetnek tekintettel ünnepekre sem, mert a törvény naptári és nem munkanapokban számol.

A bizottságokban pedig ilyenkor részt vehetnek a jelölőszervezetek képviselői, akik egymást ellenőrzik és ott vannak a köztiszteletben álló, választott, tehát nem delegált tagok is. Ezért öngyilkosság lenne, ha valaki javára, vagy ellenére elfogultan döntenének. Ráadásul ehhez olyan egység kellene, amelyik a független választott tagokon kívül felöleli az összes jelölő szervezetet a Munkáspárttól az SzDSz-en át a Jobbikig.

A nemzeti oldal kapcsolati és konfliktus hálójának feltérképezéséhez nem tudok hozzászólni, de a jogszabályok ismeretében úgy tűnik, hogy a Zöldpárt még nem elég rutinos és elkövetett egy alapvető hibát. Ezért pedig kár másokra mutogatni és tovább szítani az ellentéteket a nemzeti oldalon belül.

Kívánom mindnyájuknak, hogy eredményesen tevékenykedjenek nemzetünkért.

http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=15460
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tisztségviselőik, fellebbezésünket, tevékenykedjenek, magyarázkodásról, jogszabálysértés, fenntartásokkal, megkérdőjelezze, megvizsgáltatni, ellenségeinknek, elgondolkoztató, tizedszázalékos, köztiszteletben, jelölőszervezet, valóságtartalma, nyilvántartásba, hozzászólásomat, megkérdőjelezni, züllöttségükért, meghurcoltatást, ellenségeinkkel, elhatározására, reménykedjetek, megbízottjának, szembefordulás, fellebbezésnek, hazugságaikért, komplexusaidat, engedelmeskedő, csalásrekordot, fellebbezésben, adatbázisunkat, rendszerváltás, magyarországon, terjesztésében, mocskolódására, bizottságokban, szent napon, vége felé, szokásos választási, nemzeti radikálisok, alábbi írást, ferencvárosi helyi, magyarellenes SZDSZ, kommunista Munkáspárt, balliberális sajtó, médiának szólt, riválisnak tekintett, családjával lett, elmúlt napokban, párt székhelyét, pártiroda készülékére, elnökünk átirányította, Áldott Karácsonyt, Novák Előd, Zöld Pártét, Mazsihisz-kötődésű Humanista Párt, Állami Nyomda, Zöld Párt, Rákóczi Pétertől, Fővárosi Bíróságon, Kovács Gézától Dósa Istvánon, Szegedi Csanád, Magyar Gárda, Vona Gábor, Novák Elődtől, Erdő Péter, Kudlik Júlia, Magyar Testvérem, Morvai Krisztina, Tomcat Jobbik-lufi, Polgár Úr, Szerintem Tomcat, Olvasónk Tomcat, Tisztelt Szerkesztőség,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ébredj  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Emlék  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  S a dalok tanulsága  Idézetek a barátságról  próbáljuk ki az őszinteséget  Beney Zsuzsa - Sirató  Alvó cica  Naplemente  Jó éjszakát  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Környezetvédelem  Beney Zsuzsa - Sirató  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Búzaszentelés  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Amit átélünk,  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  próbáljuk ki az őszinteséget  Jó éjszakát  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Jó éjt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Az Európai Unió is foglalkozik...  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Miért nem menti meg Jézus...  Jó éjszakát  Jó éjt  Nehezen engedem  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjt  Facebookon kaptam  Alvó cica  Minden gyerek jó.  Két tekintet van  Gárdonyi Géza - Április végén  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  A fák lelke  Vannak arcok  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Nehezen engedem  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Az Európai Unió is foglalkozik...  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  A Gömb  A Mester kezének érintése  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A Gömb  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam Krisztinától  A Gömb  A keserű igazság  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Gábor Dénes gondolata  Ébredj  A legnagyobb hiánycikk manapsá... 
Bejegyzés Címkék
szent napon, vége felé, szokásos választási, nemzeti radikálisok, alábbi írást, ferencvárosi helyi, magyarellenes SZDSZ, kommunista Munkáspárt, balliberális sajtó, médiának szólt, riválisnak tekintett, családjával lett, elmúlt napokban, párt székhelyét, pártiroda készülékére, elnökünk átirányította, egyébként szintén, nemzeti oldalon, lejárató cikkeket, nemzeti jobboldalt, saját szememmel, árva szót, gyanú árnyéka, legjobban megdöbbenve, megfelelő személy, piszkos munkát, ferencvárosi választási, többi párt, oldal annál, ilyen szánalmas, kuruccal kapcsolatban, általa elvárt, kuruc korábban, kopogtatós rendszer, tököm tele, szocik magyarázkodásával, elnyomót csak, dolgok folyását, jobbikban szinte, hatalom közelében, adalékot emeltem, tényállítása igaz, írója hanem, többi Magyar, romboló ügynökönek, nemzeti oldalt, karrierista bohóc, zsidó oligarhia, összes párt, novák féle, több mint, kötelességet kellene, szocionisták legalább, saját züllöttségükért, magam részéről, nemzet erejével, másik pedig, támogatás tényét, jobbik felé, morvai kupeckedése, zsidesz támogatja, zöld motívumot, zöld pártok, radikális oldalon, rivalizálás lebeg, közös feladatunk, homályba vész, szocionlibsik állnak, novák-féle patkányság, ügynök halála, magyar hazafi, összefogást erősíti, hozzászólásomat olvasói, hatályos jogszabályi, választási eljárásról, kifogásnak tartalmaznia, jogszabálysértés megjelölését, jogszabálysértés bizonyítékait, kifogás benyújtójának, fellebbezésnek tartalmaznia, fellebbezés benyújtójának, választási bizottság, választási bizottságnál, jogorvoslatot érdemi, összes többi, törvény naptári, bizottságokban pedig, jelölőszervezetek képviselői, köztiszteletben álló, független választott, összes jelölő, nemzeti oldal, jogszabályok ismeretében, alapvető hibát, tisztségviselőik, fellebbezésünket, tevékenykedjenek, magyarázkodásról, jogszabálysértés, fenntartásokkal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.